Christine Humlestøl Midtbø iVest Consult - ivestconsult.no

Christine Humlestøl Midtbø er 24 år og frå Florø.  Ho studerte geologi og geofare ved Høgskulen på Vestlandet.

«Studiet har gjeve meg brei kompetanse innanfor Geologi og Planlegging. Eg har skrive bacheloroppgåve om det ustabile fjellpartiet Åsvedkammen. Der gjorde eg ei strukturgeologisk og geomorfologisk kartleggjing av fjellpartiet.

Det tverrfaglege samarbeidet blant medarbeiderar, gjer iVest Consult svært attraktiv. Hos iVest Consult får eg moglegheita til å utvikle meg, samt god nytte av studiet eg har gått. Eg gleder meg til å vere med på planlegging og utvikling av eigen kommune, og samfunnet rundt oss»

Christine Humlestøl Midtbø iVest Consult - ivestconsult.no
© Kopirett - iVest Consult • Personvernerklæring • Webutvikling: A til Å